adikkici

adikkici | Joined since 2020-06-11

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

800

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
800
Past 30 days
9
Past 7 days
3
Today
0

User Comments
Stock

4 days ago | Report Abuse

Very stubborn.. many o&g counter rise up. But this very slow

Stock

5 days ago | Report Abuse

Poonnnnnnn beri laluan, beri laluan

Stock

5 days ago | Report Abuse

Mau kaya cepat main forex lor

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Today many people make clearance. Last day selling today to cash out profit on friday

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Why the operator keep buy 11 lots? Whats the meaning?

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Bullish signal today. Let's see tomorrow

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Esos after cny lor.. admin pun sudah cuti. Siapa mau urus esos

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Reverse sampai cirit baru dia naik balik

Stock

1 month ago | Report Abuse

Eagle77 in denial syndrome now. Hope u can recover. I'm bilis only. Just buy 800 units only. I still can sleep tight tonight haha

Stock

1 month ago | Report Abuse

Some sifu said kaunter2 yg menjunam sekarang sebab sudah cukup naik tinggi. Yg belum naik pun sudah turun makin rendah. Ada beberapa je yg hijau itupun dia syiok lagi cakap u kena pandai pilih kaunter. Lanciau lu. Cait. Ini market crash la.. big selling.. not about u tak pandai pilih kaunter ke apa. Yg tgh hijau tu pun menunggu masa je nak menjunam

Stock

1 month ago | Report Abuse

Waiting at 0.005 la.. nobody can harm you hahaha

Stock

1 month ago | Report Abuse

Blue chip Tenaga also makin turun.. YTL the darling government also turun... Bank2 also makin turun.. lagi apa mau cakap??? Nak bagi sedap hati sendiri ke?

Stock

1 month ago | Report Abuse

Mau selamat beli yg 0.005 sen.. hahaha selagi mana ada ruang untuk limit down, sure akan turun dan turun lagi

Stock

1 month ago | Report Abuse

Yes don't buy anything for now. We are just bilis. Lebih baik beli susu anak dari masuk stock market buat masa ini.

Stock

1 month ago | Report Abuse

Mark my word. One by one will lingkup

Stock

1 month ago | Report Abuse

Eagle77 let me tell u. Now Israel sudah lemah. Banyak duit habis kerana perang. Mereka start jual shares di seluruh dunia. Jgn ingat mereka tiada shares di Malaysia. Mereka ada proxy di seluruh dunia. Mau pakai duit, mereka jual saja sebab tu banyak kaunter limit down. Kalau jerung malaysia yg buat, takkan jadi banyak kaunter limit down macam ni. Director pun rugi. Cuba beli murah utk tambah shares and stabilkan harga but end up dia pun rugi lagi teruk.

Stock

1 month ago | Report Abuse

Need RM40 millions to settle 0.535.. director just seat don't do anything

Stock

1 month ago | Report Abuse

Dgn bank dgn remisier sekali la tu semua bodoh pegi que sell tempat yg sama hahaha

Stock

1 month ago | Report Abuse

Memang bodoh betul siapa yg ramai2 que sell at 0.535

Stock

1 month ago | Report Abuse

Pmx very slow. He should switch off bursa like Muhyiddin did last time when healthcare counter crash.

Stock

1 month ago | Report Abuse

Fishy counter. After anak abg jo retirement, then got project. Then LD. Then got another project. Then LD again. Very dramatic

Stock

1 month ago | Report Abuse

Yg ramai2 pegi que sell 0.535 tu kenapa.. siapa mau makan 60 juta shares dgn kos RM30 juta++.. bodoh. Remove la kau punya que sell baru boleh rebound

Stock

1 month ago | Report Abuse

LD yg suspend esok. Boleh naik tapi tak boleh turun bawah 0.535

Stock

1 month ago | Report Abuse

Bilis must bersatu to remove blocks. 60 millions share are very big to rebound.

Stock

1 month ago | Report Abuse

Maybe the jews jual shares di seluruh dunia untuk cover kos perang. Banyak kaunter LD dan mungkin esok akan bersambung lagi

Stock

1 month ago | Report Abuse

Pagi LD, petang LU.. habis jadi gila semua hahaha

Stock

1 month ago | Report Abuse

Abg Jo pun demam hari ni haha

Stock

1 month ago | Report Abuse

Last2 ini semua yahudi punya kerja. Hahaha

Stock

1 month ago | Report Abuse

siapa kita nak salahkan?? Pmx? PN? Abg Jo? Taib mahmud?? Hahaha

Stock

1 month ago | Report Abuse

Ramai yg bercakap dgn pokok hari ni. Hahaha. Silap2 kucing, batu, anjing semua pun ken maki

Stock

1 month ago | Report Abuse

Nanti petang dia rebound pulak. Semua pakat jadi gila. Hahaha

Stock

1 month ago | Report Abuse

Guess what happens today.. LD or LU??

Stock

1 month ago | Report Abuse

Pmx akan jadi xpm tomorrow

Stock

1 month ago | Report Abuse

Pmx very slow.. kalau muhyiddin dia sudah switch off bursa pukul 3 tadi

Stock

1 month ago | Report Abuse

0.375 is undervalued company. It must be RM1 above.. stay tune.

Stock
Stock
Stock

2 months ago | Report Abuse

Lai lai next week no more below 0.2

Stock

2 months ago | Report Abuse

Pin pin pinnnnnn lambat tinggal

Stock

2 months ago | Report Abuse

Just pullback... Will flying soon

Stock

2 months ago | Report Abuse

Tidur lena ini malam haha

Stock

2 months ago | Report Abuse

Hari2 lancap saja. Boring

Stock

2 months ago | Report Abuse

Lai lai no big block anymore.. anytime fly to the moon

Stock

2 months ago | Report Abuse

Can up to 0.135 - 0.35

Stock

2 months ago | Report Abuse

Ok next minitec. Let's see whos the knight white

Stock

2 months ago | Report Abuse

Come back just to see if still have miracle

Stock
Stock

2 months ago | Report Abuse

Power weak already.. lets swing to ibraco