kutipkutip

kutipkutip | Joined since 2023-02-15

Investing Experience Beginner
Risk Profile High

Followers

4

Following

0

Blog Posts

0

Threads

1,107

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
1,107
Past 30 days
0
Past 7 days
0
Today
0

User Comments
Stock

1 month ago | Report Abuse

hello -wc 0.310 beli beli beli !

Stock

1 month ago | Report Abuse

-wc 0.310 tak teringin nak beli , nanti -wc 1.000 baru teringin nak beli ?

Stock

1 month ago | Report Abuse

kaunter dah mula nak panjat panjat ni , beli sekarang !

Stock

1 month ago | Report Abuse

tak lama lagi
rm3,100 jadi rm6,200 !
rm31,000 jadi rm62,000 !
rm310,000 jadi rm620,000 !

Stock

1 month ago | Report Abuse

tp tanpa limit breakout ath -wc 0.560 ! bilion bilion !

Stock

1 month ago | Report Abuse

tutup -wc 0.310 , minggu depan bye bye tak dapat dah bawah 0.310 !

Stock

1 month ago | Report Abuse

-wc minggu depan breakout 3 bukit resistance ! sekarang kali ke 4 , comfirm operator akan buat breakout bilion bilion minggu depan ! jangan kata tak payung bilion bilion !

Stock

1 month ago | Report Abuse

kaunter ni dah tahu dah perangai dia , minggu depan opening gap up makan makan makan hijau limit up , bilion bilion ! beli hari ni besok tak kalut geram tengok harga naik laju takut nak kejar

Stock

1 month ago | Report Abuse

malam ni market rebound hijau , minggu depan gap up hijau limit up !

Stock
Stock

1 month ago | Report Abuse

makin lama makin tinggi !

Stock

1 month ago | Report Abuse

petang buat hijau ekor bawah !

Stock

1 month ago | Report Abuse

0.480 / 0.485 harga dekat area support breakout

Stock

1 month ago | Report Abuse

semalam volume besar masuk , minggu depan pump pom pump gap up limit up !

Stock

1 month ago | Report Abuse

minggu depan satu kali lagi hijau , terus all out , cover rugi lepas lepas !

Stock
Stock

1 month ago | Report Abuse

monthly dah buat triangle cantik ! dah dekat hujung hujung dah ni !

ada 2 je kejadian nanti :

1. breakout atas triangle
2. terjun bawah triangle

Stock

1 month ago | Report Abuse

dapat 0.060 bawah lagi untung besar nanti !

Stock

1 month ago | Report Abuse

banyak kali dah jadi , selalu tengok harga bottom , sebulan lepas tu tengok balik dah naik tinggi limit up !

Stock

1 month ago | Report Abuse

tp breakout 0.110 tanpa limit !

Stock

1 month ago | Report Abuse

beli 0.065 1000 lot = rm6,500
nanti boleh jual 0.095 = rm9,500
untung rm3,000

Stock

1 month ago | Report Abuse

-wb 0.065 sudah area bottom , boleh lah rebound dalam masa sebulan !

Stock

1 month ago | Report Abuse

minggu depan hijau lagi , harga akan naik lagi tinggi dari minggu ni !

Stock

1 month ago | Report Abuse

otw limit up ! tiap tiap minggu hijau !

Stock

1 month ago | Report Abuse

kitacon pun nampak macam nak join sekali buat breakout ! setup dah cantik , operator besok jangan lupa buat breakout 0.670 hijau limit up !

Stock

1 month ago | Report Abuse

besok ada chance nak rebound sentuh 0.500 !

Stock

1 month ago | Report Abuse

malam ni market rebound hijau , besok tak payah sembang banyak opening terus gap up limit up !

Stock

1 month ago | Report Abuse

besok tech rebound !

Stock

1 month ago | Report Abuse

malam ni us market hijau mesti terangkat punya !

Stock

1 month ago | Report Abuse

malam ni us market hijau mesti terangkat punya !

Stock

1 month ago | Report Abuse

qr keluar besok gap up limit up ?

Stock

1 month ago | Report Abuse

qr keluar besok gap up limit up ?

Stock

1 month ago | Report Abuse

hari ni terlepas kapal ekor bawah , besok terlepas kapal breakout 0.620 , minggu depan terlepas kapal tiap tiap minggu hijau ! bulan depan terlepas kapal tiap tiap bulan hijau limit up ! punya takut nak masuk !

Stock

1 month ago | Report Abuse

keluar qr terus limit up ! kaunter lain pun sama jugak kot
28/8 mrcb
29/8 uems
29/8 e&o
30/8 simeprop
30/8 iwcity

Stock

1 month ago | Report Abuse

petang nanti tutup merah / hijau ?

Stock

1 month ago | Report Abuse

support bottom 0.200

Stock

1 month ago | Report Abuse

orang lain limit down dia pun nak limit down juga

Stock

1 month ago | Report Abuse

dah kenapa ni ?

Stock

1 month ago | Report Abuse

masa harga limit up takut nak beli , masa harga limit down pun takut , jadi masa bila tak takut nak beli ? masa harga terbaring lama tak bergerak ?

Stock

1 month ago | Report Abuse

0.170 support bottom , low risk

Stock

1 month ago | Report Abuse

sudah naik jauh dari support bottom 0.170

Stock

1 month ago | Report Abuse

bilion bilion ! benda tak selalu jadi , bila dah jadi tu ambil je risk bilion bilion !

Stock

1 month ago | Report Abuse

wang segera wang segera

Stock

1 month ago | Report Abuse

gila opening 0.170 ! kemon hijau !

Stock

1 month ago | Report Abuse

nak delisted ke apa ni ?

Stock

1 month ago | Report Abuse

0.330 ! gap down hijau ! duit segera ! bilion bilion !

Stock

1 month ago | Report Abuse

kutip kutip harga opening 0.350 , gap down hijau !